If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля ви помагайте!!!Както си карам колата угасна в движение и няма палене от тогава вече 5 дни един път запали работе6е нормално и след катоя загасих същия проблем.Не е от кода а "умната дюза" ту свети ту не.Колата ми е Алфа 156 1.6TS
Добре ще е да се дават повече подробности в такива случай като например върти ли стартера изобщо, бучи ли няколко сек при даване на контакт бенз помпа и неща от сорта......щото така е някак си неясно тва - "Не пали, 1.6 бензин"......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Колега извинявай за непълната информация.Значи стартера върти безпроблемно,бензиновата помпа я пробвах работи,незнам дали има някаква вероятност горивния филтър да се е запушил и за недава достатачно налягане но мисля че е читав защото сам го сменял преди 20К
Диагностика, или някой с кабел и софт да те закачи и поне грешките да види......и си направи услуга, и никога не ходи повече там където са ти сменили бензиновия филтър, и ги препоръчвай навсякъде.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Неразбирам, защо от всички 4 цилиндрови (и 5 цилиндрови) 156-ци с ръчни скороти единствено тази 1.6 Bosch Motronic M2.10.4 Injection (TS 16v) (която е на колегата) изисква платена версия на FiatECUScan?
Ха! Всъщност тази система е във фиат купе турбо и ланча турбо, които все са 2.0. И не само там де.
Comment